Leden

Leden / Lidmaatschap:

Wij zijn een watersportVERENIGING en bieden onze leden onder andere ligplaatsen aan voor met name motorboten.
Omdat wij een vereniging zijn dragen we zowel de kosten als de werkzaamheden gezamenlijk als vereniging. Dat betekent dat er van de leden wordt verwacht dat zijn hieraan een belangrijke bijdrage leveren.
Zo zijn er verplichte havendiensten die een aantal keren per jaar gedraaid moeten worden en zijn er werkgroepen waarin men participeert.
Van nieuwe leden wordt hieraan een duidelijke bijdrage verwacht.

Een lidmaatschap van onze vereniging is mogelijk voor inwoners van Waddinxveen en Boskoop. Deze laatste kerngemeente maakt sinds 2015 deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn waarmee sinds 2018 binnen onze vereniging is afgesproken dat ook leden uit de andere kerngemeenten lid kunnen worden van onze vereniging.
Dat zijn dan samen met Waddinxveen de kernen: Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam.

Een aanvraag voor een lidmaatschap en/of vaste ligplaats buiten deze gemeenten is helaas niet mogelijk.

Wel zijn er mogelijkheden om tijdelijke ligplaatsen aan te bieden aan passanten voor langere tijd. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor informatie, lidmaatschap, prijzen, vragen over een ligplaats of andere vragen kun je contact opnemen met het secretariaat.

X
wpChatIcon