Club info

Sinds 1 januari 1973 is de
watersportvereniging
“de Gouwe” actief in Boskoop.
Anno heden telt de vereniging ruim 180 persoonlijke leden die gezamenlijk beschikken over 85 ligplaatsen verdeeld over 3 havensecties. Tijdens het vaarseizoen zijn gemiddeld een 10 tal ligplaatsen per dag beschikbaar voor passanten. De accommodatie is eenvoudig doch voor “rustzoekers” ruim voldoende om één of meerdere dagen plezierig door te brengen in onze haven, die grenst aan de internationaal befaamde kwekerijen van Boskoop. Jaarlijks maken dan ook vele passanten (opnieuw) gebruik van onze faciliteiten, waaronder ook zeilers die de staande mast route tussen Rotterdam en Amsterdam even onderbreken voor een stop in onze haven.
Jaarlijks bezoeken rond gemiddeld duizend passanten de haven.

Mail voor informatie naar ons secretariaat (zie colofon).

havenfoto1
Onze mooie haven met rustieke boulevard

De vereniging:

De vereniging wordt volledig door vrijwilligers beheerd en kent geen beroepskrachten.

Het bestuur bestaat uit 7 personen die met een aantal teams zorg dragen voor alle noodzakelijke activiteiten voor zowel de leden als onze gasten, de passanten.

Wanneer je als passant onze haven binnenvaart zal een lid van de havendienst je opvangen en je aan de hand van zijn informatie t.a.v. de beschikbaarheid een ligplaats aanwijzen. Eenmaal aangelegd krijg je nadere informatie over het gebruik van elektriciteit, water, douche- en wasgelegenheid, bilgestation + onze verdere havenregels. Dagelijks zijn tijdens het vaarseizoen verenigingsleden aanwezig om je desgewenst van dienst te zijn of je van advies te dienen.

Lees a.u.b. ook onze pagina ‘passanten’ voor meer informatie.

 

X
wpChatIcon